... خُسر ...

کیبورد فرسایی های آبجی خانوم

... خُسر ...

کیبورد فرسایی های آبجی خانوم

... خُسر ...

پرسیدم کجا بودی؟
گفت رفته بودم پیش حاج آقا
من گمان کردم کسی از آقایان را دیده و مشغول بازی و صحبت شده
پرسیدم خب حاج آقا چی می‌گفت؟
گفت: «من دیدم حاج آقا یک کلاهی روی سرش دارد، به او گفتم این کلاه را مادرت برایت درست کرده؟ او هم گفت: بله، گفتم کلاهت را می‌دهی به من؟ گفت: این مال خودم است، لازمش دارم. برای تو یکی دیگر میخرم. من هم گفتم پس اگر میخواهی برای من بخری، صورتی اش را بخر...»
آنجا به این حرف‌های نهال خندیدم
وقتی برگشتیم خانه دوستانم تماس گرفتند و گفتند عکس های نهال در اینترنت منتشر شده که دارد با مقام معظم رهبری صحبت می‌کند و ایشان هم می‌خندند.
آنجا تازه فهمیدم که ماجرای کلاه صورتی جزئیات گفتگوی نهال با ایشان است.
عکس آقا را به نهال نشان دادم و گفتم از این حاج آقا کلاه صورتی خواستی؟ که تایید کرد و دوباره همان ماجرا را برایم تعریف کرد.

*

"اگر مجنون ...
... دل شوریده ای داشت

دل لیلی ...
... از او شوریده تـر بـــی"

تصویر: l1l.ir/751
متن: l1l.ir/7d7

آخرین نظرات
  • ۱۵ آبان ۰۰، ۱۳:۱۵ - دچارِ فیش‌نگار
    :)
  • ۱۵ آبان ۰۰، ۰۹:۲۵ - وخدایی که دراین نزدیکیست ..!
    عجب
پیوندهای روزانه

جهل را بیازما

دوشنبه, ۶ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۵:۰۳ ب.ظ

در مبحث ماهیت بررسی و انتخاب استراتژی نوشته :

زمانی یک تحصیلکرده گمنام گفت: " اگر شما فکر می کنید کسب دانش پر هزینه است بهتر است جهل را بیازمایید." میتوان مفهوم یا معنایی که در این گفتار نهفته است در مورد تعیین هدف های بلند مدت هم به کار برد . استراتژیست ها باید سعی کنند از راه های زیر - مدیریت مبتنی بر استقراء ، بحران ، قضاوت های ذهنی و امید - مبنی بر مدیریت غیر مبتنی بر هدف پرهیز کنند.


یاد جمله شهید مطهری در مورد «تعرف الاشیاء باضدادها» افتادم:

این جمله در زبان اهل علم شایع است که «تعرف الاشیاء باضدادها» یعنی اشیاء از راه نقطه ی مخالف و نقطه ی مقابلشان شناخته می شوند و به وجود آنها پی برده می شود ... مثلاً نور و ظلمت. این دو را بشر به مقایسه ی یکدیگر می شناسد ... همچنین است علم و جهل. اگر فرض کنیم جهل در عالم نبود و بشر همه چیز را می دانست و در برابر هیچ حقیقتی نادانی خود را احساس نمی کرد و در روشنایی علم همه چیز برایش روشن و آشکار بود، با اینکه غرق در علم بود و همه چیز را با نور علم می دید، از خود علم غافل بود؛ همه چیز را می دید و می فهمید و به او التفات داشت الاّ خود علم که نمی توانست به او التفات داشته باشد. ولی وقتی که جهل در برابر علم آشکار شد و به کمک دستگاه گیرنده ی فکری آمد، التفات و توجّه نسبت به علم هم پیدا می شود؛ فهمیده می شود که او هم موجودی است از موجودات عالم. و لهذا حیوان توجّه به علم خود ندارد زیرا توجّه به جهل خود ندارد.

نظرات  (۲)

با توجه به همین سربرگ «کتابخانه»تان چرا عضو سایت گودریدز نمی‎شوید؟
پاسخ:
برای اینکه نمیشناسیم این سایت رو!
کلی نوشتم، پاک شد :)

خلاصه که:
https://www.goodreads.com
یک سایت شبکه‎مند و متفاوت با شبکه‎های اجتماعی وقت‎تلف‎کن و ولگردی است که می‎شناسیم. تخصصی درمورد کتاب. («آی ام دی بی» هم سایتی است تخصصی درباب فیلم به همین شکل). یک سایت کاربردی، موثر و فرهیخته‎گرا. کتاب‎های خوب را آنجا هم می‎شود راحت شناخت هم می‎شود راحت شناساند. سایت جهانی است و با اعتبار و جمعیتی بسیار بالا. در گوگل هم اعتبار خاصی دارد. کتابی را که هنوز نداشته باشد راحت می‎توانید اضافه کنید و برای کتاب‎های موجود هم می‎توان امتیاز داد، هم نظر (ریویو) نوشت هم به دیگران توصیه‎اش کرد. مثلا روی ماه خداوند را ببوس مستور یا دستور زبان عشق امین پور را در گوگل سرچ کنید. از اولین نتایج گوگل، این سایت است. پس سایت خوب دیده می‎شود و فعالیت‎هایش. بسیاری در ایران و جهان پیش از خواندن و خریدن کتابی به اینجا سر می‎زنند و بسیاری پس از آن... سنت قدیمی حاشیه‎نویسی بر کتاب خودمان را به گونه‎ای می‎توان اینجا بازاجرا کرد... و البته شما پس از مدتی رای‎دادن به کتاب‎ها لیست کامل کتاب‎هایی که خواندید (+ آراء و نظراتتان درموردشان) را دارید ...
عضو هم نباشید می‎توانید تا حدودی نظرات و آراء دیگران را بخوانید و ببینید. ولی اگر عضو باشید جزئیات زیاد دیگری را هم می‎توانید استفاده کنید.
مثلا صفحۀ آن دو کتاب (روی ماه و دستور زبان عشق) را ببینید و بحث‎های ذیلش را.
یا صفحۀ کتاب‎های دینی، مثلا نهج البلاغه:
http://www.goodreads.com/book/show/1618417._
یا کتاب‎های سیاسی، مثلا: رنجنامۀ سیداحمدآقا:
http://www.goodreads.com/book/show/12209497

سرانجام چنین صفحه‎ای برای شما، مثل صفحۀ من خواهد بود:
http://www.goodreads.com/user/show/2785838
و مثلا لیست کتاب‎هایتان هم اینطوری شبیه لیست من:
http://www.goodreads.com/review/list/2785838
و البته تا عضو نشوید همۀ جزئیات را نمی‎بینید
سایت گرافیک خیلی ساده‎ای دارد اما محتوایش خیلی خوب است
پاسخ:
چقدر عالی
چقدر خوب
ماشاالله چقدر کتاب دارید شما
خیلی ممنون
میایم ان شاالله

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">